Atmos este o firmă cehă de familie și în prezent, unul dintre cei mai mari producători europeni de cazane pe combustibil solid. Firma exportă în străinătate mai mult de 80% din producția proprie, în primul rând în Germania, România, Italia, Franța, Suedia, Austria, Polonia, Rusia, Bulgaria, Danemarca, Slovacia, Lituania, Letonia, Ucraina, Belorus etc.

ATMOS 2

Roboți de sudură Cloos

Roboți de sudură Cloos

Vopsitoria pentru corpuri

Vopsitoria pentru corpuri

Sortimentul cuprinde cazane pe lemn de la 15 până la 100 kW, cazane pe cărbune și lemn de la 18 până la 50 kW, cazane pe huilă 25-35 kW, cazane pe peleți de la 4,5 până la 45 ( 60 ) kW și cazane combi pentru gazeficarea lemnului în combinație cu arzător de pelete, de gaz metan și de păcură, cu puterile termice utile de la 15 până la 35 kW. Datorită bunei funcționări, calității și nu în ultimul rând prețului foarte avantajos, produsele firmei Atmos au trezit un interes mare în rândul utilizatorilor care pentru încălzire folosesc lemnul și în rândul instalatorilor.

Obiectivul firmei ATMOS este acela de a deveni unul dintre cei mai buni producători de cazane din Europa. De a fi o firmă care ține cont de tradiția sa, de experiență și de marca ATMOS.

Utilaje de debitare Trumpf , cu laser

Utilaje de debitare Trumpf , cu laser

Noua hală de montaj a firmei ATMOS - 2007

Noua hală de montaj a firmei ATMOS - 2007

"Dorința noastră este să ne aflăm mereu în frunte, în ceea ce privește calitatea, funcționarea și prețul, care este considerat chiar uman. De aceea ne bucurăm de dezvoltarea deosebit de activă a produselor dar și de controlul calității. Astfel, mai mulți oameni vor avea acces la încălzirea ecologică, economică și prietenoasă."

Kotle ATMOS


Noutăți

Pompele de circulație de înaltă eficiență economică

Listă de prețuri

Dispozitivul electronic de reglare echitermă

Alte 42 racorduri și accesorii recomandate

Instalarea centralei termice pe peleți

Linkuri utile

 

ISO

ISO 14001
ISO
14001
ISO 9001
ISO
9001
ISO 18001
ISO
18001